Werkwijze

Kennismaken

Kennismaken begint natuurlijk met een gesprek. Hierbij kunnen we elkaar een beetje leren kennen en komen jullie er al snel achter of het klikt.

Tijdens dit gesprek vertellen jullie mij al jullie wensen voor de bruidsreportage.

Om de foto’s er goed uit te laten zien is het belangrijk dat jullie je wel op je gemak voelen bij mij.

Normaal gesproken kom ik bij jullie thuis, of jullie bij mij, maar in tijden van Covid-19 is het handigst om te videobellen. Dit kan op verschillende manieren. Via WhatsApp, Zoom, Google Meets of FaceTime.

Bruidsreportage

Op deze dag zelf maak ik natuurlijk een hele bruidsreportage van de dag. Ik doe dit op documentaire wijze.

Een manier om de dag op een echte manier vast te leggen. Door niet alleen de kijken naar de perfecte momenten, maar ook de imperfecte krijg je een echte representatie van jullie dag.

Ik ga op zoek naar tussen- en onbevangen momenten. Momenten waar jullie niet bewust zijn van de camera en ik jullie op jullie meest natuurlijke manier vast kan leggen.

Ik reserveer de hele dag voor jullie. Mochten jullie last-minute toch nog beslissen dat één uur party-fotografie niet genoeg is, dan blijf ik nog even.*

Foto’s

Het gaat natuurlijk allemaal om de foto’s. Ik maak een selectie en ik doe de nabewerking. Ik lever de foto’s digitaal aan via WeTransfer.

Extra opties

Trouwalbum

Een trouwalbum komt alleen tot stand als jullie het er helemaal mee eens zijn. Ik stuur een eerste opzet en hier mogen jullie twee keer op reageren. Dan gaat het boek naar de drukker.

Jullie ontvangen een fotoalbum van 30 x 30 cm helemaal plat liggend. Dus geen gekke vouw in het midden van het boek.

Jullie kunnen kiezen uit een linnen of een leren cover, met of zonder inscriptie.

Loveshoot

Wanneer jullie zeker weten dat ik de juiste fotograaf voor jullie ben dan doen we een proef shoot op locatie. Dit is een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. En voor jullie een goede manier om alvast aan de camera te wennen. Want hoe beter jullie je op je gemak voelen bij de camera des te beter de foto’s van jullie grote dag zullen worden. De foto’s krijgen jullie snel (digitaal) opgestuurd. Leuk om van jullie uitnodiging echt iets persoonlijks te maken.

Tweede fotograaf

Willen jullie gebruik maken van een tweede fotograaf, omdat jullie een extra paar ogen willen,dan is dit een mogelijkheid.

Alle opties hebben een meerprijs. Deze kun je vinden op Prijzen en Pakketten