Bruidsfotografie

  Werkwijze

Kennismaken 

Kennismaken begint natuurlijk met een gesprek. Hierbij kunnen we elkaar een beetje leren kennen en komen jullie er al snel achter of het klikt. Tijdens dit gesprek vertellen jullie mij al jullie wensen voor de bruidsreportage. Om de foto’s er goed uit te laten zien is het belangrijk dat jullie je wel op je gemak voelen bij mij. Ik kom bij jullie thuis en neem dan meteen een trouwboek als voorbeeld mee. Mocht de afstand te groot zijn, dan kan er altijd een gesprek via Skype of FaceTime geregeld worden.

Bruidsreportage

Op deze dag zelf maak ik natuurlijk een hele bruidsreportage van de dag. Ik doe dit op documentaire wijze. Een manier om de dag op een echte manier vast te leggen. Door niet alleen de kijken naar de perfecte momenten, maar ook de imperfecte krijg je een echte representatie van jullie dag. Ik ga op zoek naar tussen- en onbevangen momenten. Momenten waar jullie niet bewust zijn van de camera en ik jullie op jullie meest natuurlijke manier vast kan leggen. Ik reserveer de hele dag voor jullie. Mochten jullie last-minute toch nog beslissen dat één uur party-fotografie niet genoeg is, dan blijf ik nog even*.

Foto’s

Het gaat natuurlijk allemaal om de foto’s. Ik maak een selectie en ik doe de nabewerking. De beelden lever ik bij jullie af op een USB-stick.

 

Extra opties

Loveshoot

Wanneer jullie zeker weten dat ik de juiste fotograaf voor jullie ben dan doen we een proef shoot op locatie. Dit is een perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. En voor jullie een goede manier om alvast aan de camera te wennen. Want hoe beter jullie je op je gemak voelen bij de camera des te beter de foto’s van jullie grote dag zullen worden. De foto’s krijgen jullie snel (digitaal) opgestuurd. Leuk om van jullie uitnodiging echt iets persoonlijks te maken.

Tweede fotograaf

Willen jullie gebruik maken van een tweede fotograaf, omdat jullie een extra paar ogen willen,dan is dit een mogelijkheid.

Trouwboek

Ik maak alle trouwboeken helemaal zelf. Alle albums zijn daarom uniek en helemaal speciaal gemaakt voor jullie met jullie wensen in het achterhoofd. Ik verwerk speciale elementen van jullie trouwdag in het boek, waardoor het echt jullie one-of-a-kind trouwboek wordt.

Voor alle extra opties geldt een meerprijs.